Wednesday, December 29, 2010

sunway pyramid :)

syazani : wei , esok jadi tak pergi sunway ?
aku : taktau la . tgok la cmne
 syazani : alaaa . pegi la weii .
aku : ade sape jek doe ?
syazani : aku , kau ngn danish .
aku : 3 org jek ? nk wtpe jek
syazani : lepak sudaa . pegi la wei . aku da gtau mak aku da .
aku : insyaAllah

berikut merupakan texting aku ngn syaz mlm tadi
(lebih kurg cm uh ah)

then aku cnfrm kan kat IM facebook dlm kul 11 lbey mlm td . aku cakap yg aku pergi then decide ah time nk pergi kn . aku cadang pergi kul 9.30 sbb ley amik tiket movie kul 11 . so , after movie , bnyk la sikit aktviti ley buat kn kat sunway uh . so , bincang2 then ok , gerak kul 9.30 pg .

pagi tadi . .
aku text syaz , tnye kat mne . time uh lebih kurg kul 9.30 . then syaz reply kate kat umh lagi . gila bab ! "bila nk gerak ?" "kul 10 kot , nk anta kakak aku lg" errr -___- saba jelaa . nasib baik aku te bersiap lagi . mandi pon belum . haha . so , aku pon on9 laa smntara nk tggu kul 10 tu kan . then kira2 kul 11 pg bru nek ktm . danish pulak tak jd join tah pahal tah . so , tggl lah aku ngn syaz jek . then smpai lebih kurg kul 11.30 cm uhh . then naik bas , so btol2 smpai sunway kul 12 .  smpai2 terus gi tgv , beli tiket wayang . mula2 nk tgok tron legacy , tp movie tu da start dulu . so , kteorg decide nk tgok gulliver's travel . movie tu start kul 1.25 . so , smpat ah lepak2 lu . aku da la lapar time uh . ape lagi gi jasmine cafe ahh . haha . mula2 nk mkn roti canai , tp abis pulak . so , aku beli nasi goreng , share ngn syaz + ais kosong (share jugak) haha ! lbey kurg stgh jam gak lepak situ then gi solat .  pastu , gi mcd semata2 nk on9 . HAHA ! on9 ah jap kat situuu . then , kul 1.25 tros gerak wayang . movie uh abis kul 3 . pastu gi main bowling pulak . best ouhh . kiteorg just main 1 game jekk . tp , masuk air ahh . HAHA . then kteorgt balik kul 6 :)

hebat kan kteorg ? xD

  video
haha ! paling hebat ! xDDD


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca :)

;